0

Comunicat important pentru ţară!

Posted by Javra on June 25, 2016 in Concurs |

Doamnelor şi domnilor, am un comunicat foarte important pentru ţară! Fiind siguri de calitatea produselor pe care le scot pe piaţă, cei de la firma Liebherr au hotărât să le acorde (țineţi-vă bine!) 6 ani garanție clienților care le cumpără produsele până în 31 august 2016. Eu n-am mai auzit de o garanţie atât de mare (4 ani plus 2 ani extra)! Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare telefonic sau prin email.

Hans Liebherr a inițiat o afacere de familie în 1949, iar acum Liebherr e unul dintre cei mai importanţi producători de maşini de construcţii din lume şi un furnizor recunoscut de produse şi servicii inovatoare în numeroase domenii.

Aparatura frigorifică Liebherr este concepută pentru consumatorii care îşi doresc un standard înalt, stil şi calitate, dar şi consum redus de energie. Din aprilie 2008, Marelvi e unic importator şi distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piaţa noastră.

Dacă aveţi un frigider de calitate, economisiţi timp şi bani, reduceţi poluarea și risipa de alimente. Românii aruncă la gunoi cu largheţe vreo 5 milioane de tone de mâncare anual, adică 10% dintre alimentele pe care pe care le cumpără.

Activitățile noastre zilnice sunt clar influențate de frigider. Iată câteva aspecte demne de reţinut:

– mergeţi mai rar la shopping, dacă aveţi rezerve în frigider și în congelator, desigur, dacă nu trăiţi cu soţul meu în casă;

– alimentele se vor menține proaspete, deci veţi mânca mai sănătos;

– consumul de energie electrică va fi minim;

– nu veţi avea costuri neprevăzute cu service-ul.

Sfaturi bune găsiți și în manualul de utilizare a produsului. Orice produse electronice și electrocasnice trebuie să aibă câte un astfel de manual de folosire și nu vă oprește nimeni să-l citiți. Să nu procedați ca soțul meu: după ce au trecut 5 ani de la cumpărarea unui televizor, a aflat că are dreptul să citească manualul de folosire!

Din manualul frigiderului aflăm câteva lucruri despre durata de păstrare a unor produse în congelator. Înghețata, peștele, șunca și cârnații se conservă cel mai bine în congelator, pentru 2-6 luni. La noi în casă, din motive care îmi scăpau, nu rezistau astfel de produse mai mult de o săptămână. Apoi mi-am amintit că sunt măritată…

Soțul meu a aflat că berea, chiar și în frigider, se strică dacă e păstrată într-un recipient având secțiunea pătrată (nu încercaţi aşa ceva!) și crede că la meciurile de fotbal orice bărbat e obligat prin lege să bea bere! De altfel, în pauza meciurilor, la televizor nu vezi decât reclame la băutura cu spumă albă. De când cu discuțiile televizate despre Brexit, soțul meu m-a rugat să-i cumpăr și lui o bere de-asta.

Relațiile noastre cu frigiderul sunt divergente: el îl iubește necondiționat atâta timp cât e plin și îl poate goli oricând. Eu admit că e foarte util, dar nu-mi permit să-l deschid decât ca să-l umplu cu alimente și să le pun masa alor mei. Nu-l detest, dar nici nu-l iubesc, fiindcă țin cură de slăbire şi urmez tratamentul doctorului Foame.

Într-o vară toridă, frigiderul nostru a binevoit să intre în grevă. Au fost de coşmar cele câteva zile de caniculă fără el, aşa că acum mi-am rezervat dreptul să-l curăț când şi când.

Calitatea excepţională a produselor și a design-ului aparatelor Liebherr e confirmată de institute independente și aș vrea să cumpăr unul, ca să nu mai am probleme.

De ce vă îndemn și pe voi să cumpărați produse Liebherr:

– garanţia calităţii germane fără compromisuri;

– supereconomice: A++, A+++;

– peste 50 ani de experienţă în producţia de aparate frigorifice;

– inovaţii unice;

– teste de calitate la cel mai înalt standard german;

– garanţie mare;

– multe distincţii obţinute;

– BioFresh – dovedit mai sănătos prin prospeţime de lungă durată;

– NoFrost – calitatea răcirii profesionale fără depuneri de gheaţă şi fără deshidratarea alimentelor;

– climat perfect pentru vinuri nobile;

– ecologice.

Dacă ați avut inspirația să vă achiziționați un produs Liebherr, să știți că are cea mai înaltă calitate și vă felicit!

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2017 Javra All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.