0

Datorită Blogal Initiative, mi-am dezvoltat creativitatea!

Posted by Javra on February 14, 2017 in Concurs |

Blogal Initiative a trimis bloggerilor care au participat la campaniile sale premii de peste 200.000 e euro. Sunt unul dintre aceștia, fiind de mai multe premiat. Dar, dacă e să mă gândesc de ce particip la unele dintre concursurile organizate de platforma Blogal Initiative, nu numai premiile atractive în bani și obiecte pe care aș fi putut să le câștig m-au determinat să scriu, ci mi-au oferit posibilitatea de a-mi dezvolta creativitatea.

Ultimul premiu pe care l-am câștigat aici a fost la campania Vincon – „Tu cui i-ai face cadou un vin de tradiție?” – 100 de euro (deși sunt antialcoolic). Bineînțeles, printre altele, a fost punctată și creativitatea.

Blogal Initiative s-a înființat în urmă cu 6 ani. Ideea era utilitatea unei platforme care să facă legătura între advertiseri, agenții și bloggeri, în folosul tuturor părțior implicate. Noi, bloggerii, avem mereu posibilitatea de a câștiga bani, vouchere, gadget-uri, excursii și alte premii tentante. De altfel, valoarea premiilor oferite de această platformă și obținute de bloggeri cu ocazia campaniilor organizate de Blogal Initiative a depășit 200.000 de euro.

În afara acestor premii bine-venite, blogul meu a avut de câștigat în valoare și popularitate, advertorialele scrise pentru aceste campanii atrăgând mai mulți cititori. Actualmente blogul javra.eu a primit peste un milion de vizitatori, în 4 ani de activitate. Dacă n-aș fi participat la campaniile Blogal Inițiative, numărul acestora ar fi fost semnificativ mai mic.

În plus, mai mulți advertiseri și unele agenții doresc să colaborăm, blogul meu căpătând plusvaloare, dacă-mi este permisă exprimarea asta. Deci cel mai important câștig datorat platformei Blogal Initiative este, din punctul meu de vedere, promovarea blogului personal și valorizarea lui.

Mai mult, datorită concursurilor de pe Blogal Initiative la care am participat, am câștigat noi prieteni, satisfăcându-mi nevoia de a aparține unui grup. Cu siguranță, pe lângă necesitatea de a scrie, și acestă nevoie neștiută, dar relevată între timp, a contribuit la nașterea blogului meu. Și apoi, pentru a putea participa la unele competiții, am fost nevoit să învăț multe lucruri noi, să-mi lărgesc orizontul, ceea ce nu-i puțin lucru pe plan personal.

Dacă ai citit până aici, ai putut constata avntajele pe care le am, colaborând cu platforma Blogal Initiative. Dacă îţi place competiţia, în general, şi vrei să ai ocazia de a avea aceleași câştiguri de care am beneficiat eu însumi, dacă vrei ca traficul să-ți crească, dacă dorești să-ți lărgești semnificativ cercul de prieteni, să capeți noi cunoștințe de cultură generală și, în același timp, să te distrezi, trebuie să începi prin a te înscrie în Campionatul National de Blogging.

Mai târziu, îmi vei mulțumi pentru sfat. „Felicitările, masa și dansul” rămân la latitudinea ta…

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2017 Javra All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.