0

De unde să achiziționăm un aparat de climatizare?

Posted by Javra on December 29, 2016 in Uncategorized |

Vărul meu, Ilie, e inginer frigotehnist și am socotit că e persoana cea mai potrivită să-mi recomande o firmă care comercializează aparate de aer condiționat. Fiindcă nu locuiește în București, l-am rugat să-mi trimită un e-mail care să cuprindă recomandarea lui detaliată pentru a-mi achiziționa un aparat de climatizare. Vă prezint răspunsul lui online.

Vere, află că firma Aer Neconditionat asigură transportul și montarea în cele mai bune condiții ale aparatului de climatizare. Această firmă asigură de peste 10 ani funcționarea optimă a aparatelor de aer condiționat, prin servicii de mentenanță prevenitivă și de igienizare, dar și intervenția în cazuri de avarie.

Se pune la dispoziție o echipă cu înaltă calificare, cu instalatori specializați, la curent cu noutățile din domeniu și cu aparatura de ultimă oră a tuturor furnizorilor de aparate de climatizare de pe piață. Între clienții firmei se găsesc In City Residences, Massimo Dutti, Stradivarius, Sun Plaza, Zara. Ți-ar sta bine în calitate de client într-o asemenea companie selectă.

Trebuie neapărat să știi cum se alege aparatul de aer condiţionat. Specialiștii firmei îți oferă gratuit informații complete în ceea ce privește soluțiile cele mai bune. Având o experiență vastă în domeniul energetic, consultanții îți oferă un serviciu integrat, care cuprinde training, management de risc şi managementul părţii responsabile cu echilibrarea.

În primul rând, determină capacitatea necesară a aparatului de aer condiţionat, conform cu locul în care se instalează. Vara, pe temperaturi caniculare, vânzarea aparatelor de climatizare crește foarte mult față de restul anului. De aceea e bine să achiziționezi unul în această perioadă.

Capacitatea adecvată încăperii în care se instalează aparatul

– Pentru o încăpere cu suprafaţa de 10-25 mp, se recomandă un aparat de aer conditionat 9.000 BTU.

– Pentru suprafața de 15-35 mp – 12.000 BTU.

– Pentru 30–50 mp, un aparat de 18.000 BTU.

– Pentru un spațiu de 40–70 mp – 24.000 BTU.

Deci pentru mediul casnic, se recomandă aparatele de 9.000 BTU pentru dormitoare, mai ales că au și cel mai mic nivel de zgomot, iar cele de 12.000 BTU, pentru sufragerii. Aparatele de putere mare, de 18.000, 24.000 și 28.000 BTU, se recomandă în încăperi de peste 3 m înălțime. Ai grijă, trebuie instalat câte un singur aparat de climatizare într-o încăpere!

Apoi, de pe site-ul http://www.aerneconditionat.ro/, poți cumpăra ce dorești. Probabil că cel mai important criteriu de selecţie rămâne preţul, drept pentru care firma garantează faptul că are în magazin și poți achiziţiona aparate de aer condiţionat la cel mai bun preţ de pe piaţă.

Inverter e cea mai avansată tehnologie pentru construcţia aparatelor de aer condiţionat, avantajul principal conferit fiind consumul de energie electrică redus cu 30%. Esența funcționării aparatelor de tip Inverter constă în proprietatea lor de a-şi modula capacitatea de răcire și încălzire. Capacitatea e maximă la pornirea aparatului pentru aducerea rapidă a temperaturii încăperii la valoarea setată, după care scade gradual până la nivelul necesar care să asigure menținerea temperaturii la acea valoare.

Alte avantaje ale unui aparat cu tehnologie Inverter sunt:

– randament maxim, chiar și la temperaturi externe de -20ºC;
– temperatura dorită e atinsă mult mai repede;
– nivelul de zgomot al unității interne a aparatului e mult redus;
– țăcănitul specific de pornire/oprire al compresorului este eliminat.

Reține și faptul că Aer Neconditionat asigură transport gratuit la tine, în București, dar livrarea are acoperire națională. De asemenea, firma asigură montaj în 24-48 de ore.

Aer Neconditionat oferă consultanță și mentenanță. Serviciile de igienă și de întreținere sunt foarte importante pentru a păstra mediul înconjurător sănătos. Aparatul de climatizare trebuie curățat cu regularitate, pentru a evita dezvoltarea bacteriilor sau a ciupercilor dăunătoare sănătății, dar și pentru prospețimea continuă a aerului circulat.

De altfel, ofertele de mentenanţă şi reparaţii sunt special concepute pentru nevoile curente, astfel încât să ţină cont de echipamentele din încăperile în care se instalează aparatele de climatizare.

Garanţia comercială standard pentru un aparat de aer condiționat se acordă în cazul instalării acestuia în mediu casnic sau birouri, folosind un traseu frigorific a cărui lungime nu depăşește lungimea maximă indicată de producător, vidarea traseului frigorific făcându-se exclusiv cu pompa de vacuum.

Toate acestea alcătuiesc un pachet întreg de produse și servicii. Firma Aer Neconditionat poate fi contactată telefonic în toate zilele săptămânii, conform unui orar. Poți comanda online sau prin telefon.

Aer Necondiționat oferă o gamă largă și diversificată de aparate de climatizare cu capacitatea de 7000, 9000, 12000, 14000, 15000, 18000, 21000, 24000 și 2800 BTU, de la cei mai renumiți constructori: Airwell, Ariston, Daikin, Fujitsu, Hitachi, Hyundai, LG, Toshiba, Panasonic, Toshiba, Wirlpool ș.a.

Ținând cont de considerentele prezentate, îți recomand să cumperi un aparat de climatizare de la firma Aer Necondiționat. Ai de unde alege. Spor la cumpărături!

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2017 Javra All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.