4

Își face un tatuaj pe fese pentru a scăpa de datorii!

Posted by Javra on December 28, 2016 in Articole |

O tânără întreprinzătoare din Wellington (Noua Zeelandă) a găsit o modalitate ingenioasă de a scăpa de datoriile pe care le-a făcut în ultimul timp. Își scoate la licitație fundul pentru a fi tatuat, iar câștigătorul va putea alege modelul tatuajului. Într-o singură zi de la postarea anunțului, licitația a ajuns la 2,460 de dolari, dar fata speră să câștige minim 12.000 de dolari pentru acest tatuaj pe fese.

Bailey Price (20 de ani) a lansat această licitaţie neobișnuită pe site-ul Trade Me, punându-și la vânzare o zonă de pe fesele ei, pe care persoana care va licita cea mai mare sumă va putea comanda orice tatuaj dorește. Suprafaţa tatuajului este un pătrat de 9×9 cm. Tatuajul poate fi, de exemplu, reclama unei companii.

„Sunt o fată săracă și destul de nebună, așa că mulți dintre cunoscuți nu vor fi suprinși că îi ofer ocazia câștigătorului licitației să aibă orice vrea el tatuat pe fundul meu. Evident, tatuajul este pe viață, așa că cine ar spune nu unei reclame pe fundul meu? De asemenea, sunt cunoscută pentru faptul că obișnuiesc să-mi arăt fundul în public”, a scris tânăra în anunț.

Subscriu la această inițiativă lăudabilă și orice persoană fizică sau juridică își va putea face un astfel de tatuaj permanent pe fesele mele, deși nu obișnuiesc să mi le etalez. Precizez că nu mai am niciun tatuaj pe trup și că cel puțin o persoană de sex opus, cu un bun-gust garantat, mi-a spus că posed niște fese atractive.

Sigur, am pretențiile mele. Din capul locului, exclud trivialitățile și referirile religioase care ar putea fi tatuate pe augustele mele fese. În plus, persoanele care licitează trebuie să fie heterosexuale. Să n-avem discuții! Pot ajuta persoana  câștigătoare a licitației, propunându-i niște modele de tatuaj cu priză la populația iubitoare de reclame.

De pildă, pe fundul meu ar da bine la consumatori un anunț de genul: „Loc de pupat pentru politicieni” sau „Fă un selfie cu mine”, după care ar urma orarul zilnic de funcționare, că doar și poponeața mea are nevoie de odihnă. Se pot face reclame pe panouri publicitare cu posteriorul meu tatuat cu măiestrie. Nu exclud nici banner-ele online.

Tare mult aș vrea să aflu câți dintre voi, stimați internauți, doriți să optați pentru această formă de obținere relativ ușoară a unor bani cinstiți. Desigur, mai apoi, toți purtătorii de tatuaje pe fese putem organiza concursuri distractive de genul „Cel mai romantic tatuaj”, „Topul reclamelor pe fese” etc. Aștept doar propuneri constructive.

Aș mai vrea să aflu și ce model de tatuaj propuneți voi pentru fesele voastre sau ale altora. Vai de fundul noastru!

Sursa: aici

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , ,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2017 Javra All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.