3

Ușor e de găsit raiul!

Posted by Javra on February 26, 2016 in Articole |

logoSora mea, Mădălina, a făcut un împrumut bancar, intenționând să deschidă un salon de coafură, manichiură și pedichiură, socotind că mai toate femeile doresc să arate bine și se vor îngriji, chiar și cele mai în vârstă. În cele din urmă, a preluat un salon cu personal și cu clientelă cu tot, fostul proprietar dorind să părăsească definitiv România. Mădălinei i-a rămas să-și procure materialele necesare. În cele din urmă, a aflat ce ușor este de găsit raiul manichiuristelor și proprietarilor saloanelor de manichiură și cosmetică.

Sigur, Mădălina vrea să lărgeasă domeniul de activitate, dar până atunci trebuie ca salonul să înceapă să producă, iar dacă pentru partea de coafură lucrurile sunt mai simple, pentru manichiură trebuie să caute unghii false, geluri UV, tipsuri și șabloane, prafuri și vopsele acrilice etc. Cum voiam s-o ajut, i-am sugerat să nu caute neapărat aceiași furnizori pe care i-a avut fostul proprietar, ci să caute pe internet unghii false.

set-manichiura-profesionala-1--607Mi-a ascultat sfatul și la BeaShop.ro a găsit tot ce avea nevoie pentru salon, la un preț mai mic, ba și alte produse pe deasupra, dându-i ideea de a-și lărgi de la bun început domeniul de activitate. La beashop.ro a găsit unghii false de calitate, importate din SUA, gel lac, geluri UV, lacuri și vopsele de unghii, tipsuri și șabloane, pile și pensule, decoruri unghii, soluții și dezinfectante, aparatură pentru unghii false (lămpi UV, minifreze electrice, aspiratoare și accesorii), instrumente metalice (pensete, forfecuțe, ace, clești, seturi manichiură profesională) și alte asemenea.

Nu-mi venea să cred ce instrumentar bogat a găsit Mădălina. Ba, în plus, în același magazin online există și niște parfumuri Blue Up de excelentă calitate pentru el și pentru ea, cele de damă fiind EDP (apă de parfum), iar cel bărbătești, EDT (apă de toaletă). Mădălina s-a gândit imediat că poate comercializa parfumurile, având un raport preț/calitate foarte bun.

De altfel, de pe BeaShop.ro, sora mea a aflat că SC Bea BeautyCare SRL e importator al produselor Master Nails, acestea fiind la cel mai înalt nivel de calitate și la un preț foarte avantajos. Master Nails este unul dintre cei mai mari producători de materii prime folosite în construcția unghiilor false din Statele Unite. Mădălina crede că multe vedete de la Hollywood poartă astfel de unghii.

all-about-temptation-100mledp--2Așa am aflat că sunt destui bărbați respectabili care își fac manichiura și pedichiura. Pentru mine mă ocupam personal de acest lucru, dar voi frecventa salonul surorii mele și voi răsufla ușurat că scap de corvoada facerii pedichiurii. Mădălina  mi-e recunoscătoare că i-am dat ideea de a căuta pe internet ce avea nevoie pentru salon, iar la BeaShop.ro a găsit peste 500 de produse pentru unghii false marca Master Nails și Moyra.

Pe acest site există toate informațiile de care avea nevoie legate de folosirea și de modul de întrebuințare a produselor comercializate. După cum vedeți, există numeroase motive pentru care Mădălina vrea să cumpere de la acest magazin online.

În plus, comanda se poate face simplu, telefonic ori pe site. În urma plasării unei comenzi prin intermediul formularului de pe site, Mădălina va primi un mesaj automat care va confirma plasarea corectă a comenzii, produsele comandate, valoarea lor și taxele de livrare pentru metoda aleasă, prin Poșta Română (11 lei, iar comanda va fi livrată în 3-4 zile din momentul în care a fost expediată) sau Fan Courier (22 lei, livrarea făcându-se în 24 de ore).

accent-homme-100ml-edt--22Și încă ceva foarte important: transportul este gratuit pentru comenzile care depășesc 250 lei. Plata se face la ridicarea sau primirea coletului, dar și în numerar, la sediul magazinului din Tg-Mureș, str. N. Bălcescu 26, unde există și un showroom bine aprovizionat. Sunt sigur că salonul surorii mele va avea succes cu astfel de furnizori serioși, ca BeaShop.ro, raiul manichiuristelor și proprietarilor saloanelor de manichiură și cosmetică.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2017 Javra All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.