Dupa un timp indelungat in care am economisit, am reusit sa imi cumpar mult doritul monociclu electric pe care l-am vazut pe Airmotion. Airmotion.ro este un magazin online ce comercializeaza gadget-uri foarte performante iar unele iti dau impresia ca sunt venite diect din viitor.

Avand o gama de monocicluri electrice destul de mare, initial nu am stiut ce sa aleg, dar, vazand review-urile pozitive de pe internet, am ales monociclul electric Inmotion V5 White. Inmotion este o firma foarte cunoscuta la nivel global pentru gadget-urile lor moderne care variaza de la bicilete electrice, trotinete electrice, hoverboard-uri pana la monocicluri electrice. Inmotion V5 White, este un monociclu usor de utilizat si simplu de transportat oriunde. Acesta este foarte util, in special dimineata, cand trebuie sa ajung la metrou pentru a merge la serviciu.

Monociclul electric Inmotion V5 poate atinge o viteza de 20 km/h, este dotat de un motor de 450 W, autonomia maxima pe care o poate parcurge este de 18-20 de km, in functie de greutatea utilizatorului. Inmotion V5 este dotat cu un buton de pornire pe maner iar display-ul este touch screen. Este, de asemenea, dotat cu benzi reflectorizante si un bec frontal pentru cazul in care utilizatorul il floseste pe timp de noapte.

Pedalele monociclului se pot plia pentru a facilita transportul iar greutatea totala este de 10.9 kg. Monociclul electric Inmotion V5 poate suporta o greutate de pana la 120 kg, iar timpul pentru o incarcare totala a bateriei este de numai 3 ore. Sunt foarte multumit de acesta achizitie, deoarece ma scuteste de o gramada de timp in trafic iar plimbarile in parc nu au fost niciodata mai placute.

Inmotion V5 poate fi folosit si cand afara este umezeala, deoarece are protectie de tip IP55, ce nu permite apei sa atinga circuitele.

Recomand magazinul Airmotion.ro pentru produsele de inalta calitate si preturile foarte convenabile. Monociclul electric este metoda viitorului de transport folosind energie curata si convenabila.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *