Când ați mai fost ultima dată la poștă? Fă, nu când te făceau poștă drogații prin parc. Zic de poșta aia, cu timbre, cu scrisori, pula mea, ca pe vremuri.

Io am intrat acu o lună. C-am comandat monitor nou. Și fiind ditamai animalu’, nu avea loc la izibox. Și nici să-mi fut toată ziua că doar doar s-o îndura domnu CURier să vină cu coletul meu. așa că am ales să vină la poștă, că le știu pe cele 3-4 tanti d-acolo. De pe vremea când făceam mânării cu kinejii prin ebay, de acu 15-20j de ani.

Bă, mai nimic nu s-a schimbat acolo. Gresia de pe jos e spartă, aerul condiționat e tot ăla nefuncțional de odinioară. Se vede că s-au adus ceva tehnologii noi. Monitoare plate, de 19 inci, pizda-i seama? Imprimante “laser frate“, dar și alea vechi de 15 ani. Și se poate plăti cu cardul bă!

La emag cel puțin, că dacă vrei să plătești dările pe care ți le pretinde statul, capu’ și pișcotu’! Nu merge cu cardul. Vrea doar bani. În rest, aceeași boșorogi care plătesc gazele, lumina, telefonul fix (cine dracu mai are mă telefon fix?), fac acolo cozi. În căldură, în soare, pe ploaie, pe vânt, ei sunt acolo.

Bă, nu că-s eu bulangiu, da dacă tot vine poștașul cu pensia acasă, nu poate mă să plătească toate alea direct la poștaș? Pula mea, se poate găsi o soluție, numa să se vrea. Să nu mai iasă ăștia pe străzi la 40j de grade, să vină să plătească nuș ce pula mea de factură, că mor pe drum, fără o lumânare.

În fine, ideea e că și dacă intri peste 20 de ani în poștă, tot mirosul ăla și senzația de comunism te bântuie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *