M-a mâncat în cur să merg la cinema, să văd filmul cu rehinu’ ucigaș, că e film cu Jason Statham și e păcat să ratezi.
Mare greșeală coaie… Ce porcărie de film e ăsta mă? Și tu, actor mare, adulat, cum dracu să joci mă-n mizeria asta?

În primu’ rând, de dinainte să înceapă am văzut că era nuș ce Xing Miaoling Ping Production împreună cu Chon Lee Bing Entertainment. Adică cele mai mișto case de filme (sanchi) de pe la ciuciunghezi.
Am zis lasă bă, că a băgat chinejii bani și iese film mișto. Făcut pe computador, da’ și Avengers e făcut la fel, deci nu-i mare diferență.

Mă nene, a început cu niște dinozauri mici care erau haliți de alții mai mari și mai urâți, apoi vine T-Rexul și-i face franjuri. Și cum stătea T-rexul așa victorios pe malul oceanului, apare rechinul ucigaș, ăla, megalomanu’, megadalmațianu’ și-l mănâncă pe ăla mă.

După aia arată pe Statham că era el într-un container de ăla maritim, în mijlocul oceanului, pe vaporul la niște gagii care aruncau deșeuri în ocean. Și-i bate pe ăia p-acolo, se face că-i arestează și sare-n apa. Și vine un avion și-l pescuiește din apă și-l lasă pe aeroport, vomitându-l din burta de fier. Ce vorbești mă, deja îmi puțea a Duck TV, după nici 10 minute de film.

 

Apoi arată o echipă de cercetători maritimi (sau marini, dracu să-i fută) care îngrijeau de cel mai mare rechin din ăsta antic, megalodon. Fix ca-n seria de Jurasic Park. Bă da fix așa, făcut după același calapod. Și se gândesc ei să treacă cu niște costume speciale print-un strat de apă rede din ocean, unde, mai la fund așa trăiesc o sumedenie de megalodoni.
Și-ncepe să-i atace ba un megalodon ba niște șerpi, ba niște… dinozauri din ăla care erau mâncți de T-rex, pe mal, la începutul filmului.

Cum sloboz au ajuns ăla pe malul oceanului nu știu. Dar nici n-am stat să aflu, am spălat putina. Cu ăia 30 de lei de bilet mai bine îmi luam vreo 3-4 beri și le beam liniștit.

Eu nu înâeleg cum de-a jucat Statham în janghina asta de film. Adică a jucat în Meg 1, care, după părerea multor oameni, nu numai a mea, a fost un fâs. Și acu vine Meg 2, mai mare fâs. Io cred că ăsta a pierdut un pariu și ori îl futeau vreo 10 negri în cur, ori a jucat în tâmpenia asta. Altfel nu-mi explic.

Probabil, dacă vedeam prima parte înainte să merg la cinema, înâelegeam mai mult. Probabil, nu știu. Numai că exact ca-n Jurasic Park, unde am încercat de vreo 4 ori să văd ultimul, după 20 de minute m-am lăsat păgubaș. Aceeași senzație de vomă mi-a lăsat și ăsta cu rechinul.

Așa că de nervi, am căutat filmul ăla cu rechinul cu LL Cool J și m-am apucat să-l revăd. Bate mizeria asta de mii de ori.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *